Accommodatie

De groepsaccommodatie is geschikt voor 14 tot 24 personen. Er zijn 8 slaapkamers in onze accommodatie. In elke slaapkamer staan 2 1-persoonsbedden. Ook is het op elke kamer mogelijk om een campingbedje of een stapelbed bij te plaatsen. Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen om op 1 kamer 3 stapelbedden te plaatsen. Geef je voorkeur daar voor aan bij de reservering, dan kunnen wij zorgen dat de juiste bedden op de juiste kamers staan. Het is altijd mogelijk om één of twee (extra) caravans of tenten op het speelveld erbij te plaatsen! Hier is voor 2 caravans stroom aanwezig.

Verder hebben we 4 badkamers. Twee van de badkamers zijn geschikt voor mindervaliden. De andere 2 beschikken over een luxe regenvaldouche. Alle badkamers hebben een thermosstaat mengkraan en vloerverwarming.

De keuken is volledig ingericht: vaatwasser met snelprogramma, oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesladen en een extra koelkast. Verder nog een koffiezetapparaat en waterkoker. De keuken is lekker ruim opgezet en voorzien van klein barretje.

De gezellige grote zithoek heeft een Smart TV. In de accommodatie is WiFi aanwezig. Gebruik hiervan is gratis!

Kleine kinderen zijn bij ons ook zeer welkom. We hebben een gezellige speelhoek voor de kleintjes, er is een babybadje aanwezig en we hebben kinderstoelen. Samen met al de loop- en traptrekkertjes en -fietsjes voor buiten maakt dat onze accommodatie zeer kindvriendelijk!

Buiten hebben we een heerlijk terras, een groot speelveld met rondom een grote kinderboerderij. ’s Ochtends kunt u lekker eitjes rapen bij de kippetjes. En wilt u een avondje lekker buiten blijven? Er is buiten een gezellige open hut met stookschaal aanwezig!

Omdat De Moerderij Groepsaccommodatie voorheen een zorgboerderij was, hebben we diverse faciliteiten voor mindervaliden. Zo kan dus iedereen mee op vakantie! Klik hier om er meer over te lezen.

Let op: Gourmetten en frituren is in de accommodatie niet toegestaan. Daarnaast zijn honden niet toegestaan.

Bekijk hieronder de plattegrond van onze accommodatie.

Corona update

Momenteel verhuren we ons gezellig vakantiehuis aan 1 gezin, of 2 gezinnen met kinderen <12 jaar.
Incl GRATIS pizza- of BBQ-arrangement! Interesse? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden!

Bel 06 41819523 of mail ons op vakantie@demoerderij.nl